Eveniment

“Lecție de informare europeană” la Colegiul Național “Anastasescu” din Roșiori de Vede

Ieri, Centrul EUROPE DIRECT (ED) Teleorman a organizat “Lecția de informare europeană” la Colegiul Național “Anastasescu” din Roșiori de Vede.

Conform sursei menționate, activitatea a durat mai mult de o oră; timp în care “echipa ED Teleorman a susţinut un dialog constructiv despre Conferinţa privind Viitorul Europei, despre priorităţile Uniunii Europene pentru anul 2021: Pactul verde european, O Europă pregătită pentru era digitală”. Mai mult, un subiect esențial al discuției a fost reprezentat de sublinierea necesității “implicării tuturor în procesul de luare a deciziilor”, transmit reprezentanții ED Teleorman.

Au participat la eveniment, potrivit sursei citate, peste 50 de elevi și cadre didactice de la Colegiul Național “Anastasescu” din Roșiori de Vede. De asemenea, echipa ED Teleorman susține că au fost sprijiniți pentru organizarea acestei activități interactive de către Adrian Mihail Florea, directorul instituției, și Daniela Delcescu, bibliotecara Colegiului Național “Anastasescu” din Roșiori de Vede. Aceștia, transmite echipa organizatoare, au “înțeles mesajul și s-au implicat activ în derularea acestui eveniment”.

La începutul săptămânii, a fost desfășurată aceeași acțiune interactivă la Liceul Teoretic “Alexandru Ghica” din Alexandria, unde cei mai activi elevi din timpul discuției au fost premiați. De asemenea, și în cadrul acestui eveniment, elevii activi au fost premiați.

Astfel, aceștia au fost mulțumiți de rezultatele discuțiilor în ambele cazuri, spunând “o altă zi care ne-a întărit convingerea că tinerilor de azi le pasă de lumea în care trăiesc și nu sunt indiferenți față de viitorul nostru european”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.