Politic

“Leadership-ul coerent si consecvent a condus PNL la victorie” – Cristi Barbu, secretar general adjunct

Ca si in alte pozitii publice asumate de Cristi Barbu, secretarul general adjunct al PNL, acesta reia argumentatia succesului obtinut de PNL la alegerile europarlamentare, punctand rolul jucat de Ludovic Orban, presedintele liberal, in obtinerea acestui scor.

Acum cateva zile, pe pagina sa de Facebook, acesta a facut o postare a carei ilustratie  evidențiază diferența dintre voturile obținute de liberali la alegerile parlamentare din 2016, comparativ cu alegerile europarlamentare din 2019. “Ceea ce vedeți în imaginea de mai jos are o singură explicație: leadership. Un leadership coerent și consecvent, axat pe obiective și nu pe emoție și subiectivism, a condus la aceasta victorie frumoasă: PNL – 27% și PSD – 22%. #LudovicOrban”, scrie Cristi Barbu.

De asemenea, secretarul general adjunct al PNL spunea imediat dupa turul electoral de duminica: “Să nu aveți niciun dubiu, este cel mai bun manager pe care PNL îl putea avea. Și să nu aveți niciun dubiu, la fel cum a planificat strategia care a dus la câștigarea alegerilor, va ști și să analizeze ce nu a mers sau putea merge mai bine în această campanie. Felicitari, Ludovic Orban!”.

 

One Comment

  1. Nu se mai sterge Orban la fund tot anul dupa cat l-ai lins tu, Barbule

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.