Eveniment

Laurenţiu Duţă, Compact şi Antract vor cânta pentru alexăndreni la Festivalul Berii

trupa_compactCarmen Dumitrescu

După ce Tudor Gheorghe a făcut deliciul alexăndrenilor iubitori de cultură, în cadrul unui concert pe care, în ciuda dificultăţilor tehnice inevitabile, mulţi nu-l vor uita prea curând, Festivalul “Ghiocelul de Aur” a adus la Alexandria nume cunoscute ale muzicii autohtone precum Mirabela Dauer, Talisman sau Anda Adam. Vestea bună este aceea că alexăndrenii care apreciază astfel de evenimente au şi în luna iunie posibilitatea de a se bucura de prezenţa unor artişti cunoscuţi, care vor veni la Alexandria în cadrul unui spectacol al Mix Music Evolution. Astfel, se pare că în acest an, Consiliul Judeţean Teleorman şi Primăria Alexandria s-au alăturat, în calitate de parteneri, celor de la Mix Music Evolution, care intenţionează ca în acest an să organizeze un spectacol de muzică românească în mai multe localităţi din ţară. Turneul va începe la începutul lunii iunie la Alexandria şi va continua până în luna august, în mai multe oraşe din ţară şi de pe litoral.

Desigur, sunt alexăndreni care îşi amintesc că şi anul trecut aceiaşi organizatori au adus la Alexandria mai mulţi artişti cunoscuţi, care au adus laolată un număr impresionant de teleormăneni veniţi special pentru eveniment din toate colţurile judeţului. Se pare că şi anul acesta vor exista, de asemenea, trei zile de petrecere. Pe scena în aer liber amenajată în faţa Casei de Cultură vor urca, pe rând, mai mulţi artişti, unii mai cunoscuţi, alţii mai puţin relevanţi, dar care vor reuşi cu certitudine să-i scoată pe alexăndreni din case şi să îi determine să petreacă un timp alături de prieteni şi cunoscuţi în cadrul unui aşa-zis “festival al berii”. Astfel, cei care vor veni la spectacolele ce vor avea loc în zilele de 7,8 şi 9 iunie vor putea asista la prestaţiile muzicale ale unor artişti precum: Sânzâienele, Lorena, Axinte, Vali Vijelie, DJ Marius, DJ Jungle, Ştefania Rareş, Antract, Compact cu Leo Iorga, Laurenţiu Duţă, Nicu Albu, Nicu Paleru şi Alesis. Fiind sponsorizat de o firmă celebră de bere, alexăndrenii vor avea şi oportunitatea de a consuma mici şi bere alături de prieteni, acest eveniment fiind pentru mulţi un preambul la Zilele Alexandriei.

Organizatorii au aşteptări mari de la alexăndreni, mizând pe prezenţa a aproximativ 10.000 de alexăndreni, decişi să consume mici şi bere şi să se bucure alături de oamenii dragi lor, în prezenţa unor artişti mai mult sau mai puţin consacraţi, dar hotărâţi, în mod cert, să antreneze spiritele şi să facă realmente un spectacol de neuitat pentru locuitorii judeţului Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.