Politic

La Videle, un Consiliu local cu consilieri noi în mare parte, care vor continua programul de modernizare şi dezvoltare a oraşului

– Dle primar, Nicolae Bădădoiu, în urma câştigării alegerilor locale la Videle din partea PSD, aţi fost reînvestit în funcţia de primar al oraşului Videle cu un nou Consiliu local. Dincolo de dumneavoastră, cum aţi comenta pe marginea structurii sociale şi politice a celor 17 consilieri?

– În primul rând, 9 consilieri reprezintă PSD, 6 dintre aceştia, respectiv – Dumitrache Victor, Podeanu Dorel, Grosu Sergiu, Neagoe Gheorghe, Iordache Alexandra, Şerban Nicu Silvică, au fost aleşi consilieri pentru prima dată, iar viceprimarul Şerban Nicu Silvică este şi el nou, nevirusat încă de politică, dar este foarte entuziast, un bun inginer şi pe care eu, tot inginer ca şi el, chiar îl vreau alături de mine pentru că sigur voi putea colabora cu el,  în totalitate, pentru oraşul Videle. La fel şi în tabăra opoziţiei. Din cei 6 consilieri de la PNL, 4 sunt noi, respectiv – Burcea Lucian, Duţă Nicuşor, Nicolescu Marioara, Nicodim Cristian, iar cei de la ALDE, intraţi în consiliu, un consilier din cei doi, respectiv Nicolae Liviu Marian, este pentru prima dată într-o asemenea funcţie. Consilierul independent, dna Şiţoiu Valerica, este la al doilea mandat, în legislatura trecută fiind de la PDL. Aceasta este structura noului Consiliu, care va hotărî cum se va dezvolta oraşul Videle în următorii 4 ani şi cu care eu cred că voi colabora  destul de bine, pentru că, efectiv, avem acelaşi obiectiv, ca locuitorii oraşului Videle care ne-au votat şi pe ei şi pe noi pentru a face din acest oraş un loc în care condiţiile de trai să fie din ce în ce mai bune.

– Dumneavoastră aţi câştigat atât pentru ce aţi realizat în mandatul trecut cât şi pe programul pentru noul mandat şi, mai ales, pe încrederea pe care oamenii din Videle o au în dumneavoastră pe care tot în mandatul trecut aţi câştigat-o. Veţi găsi calea de colaborare cu noii consilieri, în principal ai opopziţiei, pentru a realiza obiectivele propuse de dumneavoastră şi unele, în schimb, propuse chiar de ei, cei din opoziţie?

– Eu cred că da, pentru că tot ceea ce este în interesul oraşului trebuie realizat indiferent că suntem de la PSD sau PNL. Şi ei, şi noi trebuie să înţelegem că suntem o echipă şi că putem ajunge, în urma discuţiilor din consiliu, la aceeaşi idee, că una sau alta, din hotărârile iniţiate de ei sau noi sunt în interesul locuitorilor oraşului. Sunt sigur că toţi consilierii vor fi de acord să continuăm şi să dezvoltăm toate programele de modernizare şi dezvoltare a oraşului în următorii 4 ani. Eu, oricum, mulţumesc tuturor celor care au venit la vot şi ne-au acordat la toţi cei 17 consilieri şi, bineînţeles, şi mie votul lor. Suntem toţi tineri şi cred că ne vom înţelege bine, fără patimă şi vom avea înţelepciunea celor vârstnici. (Gh.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.