Eveniment

La Videle s-a reluat alimentarea cu gaz – Opt pacienţi de la Spitalul Videle au fost transferaţi la Alexandria

Din cauza unei defecțiuni apărute pe magistrala Transgaz, sâmbătă, în întreg orașul Videle s-a sistat alimentarea cu gaze, inclusiv la Spitalul din Videle, care a rămas fără căldură.

Autoritățile județene au intervenit imediat, întreaga operaţiune fiind coordonată de Prefectul Judeţului Teleorman, împreună cu Preşedintele Consiliului Judeţean, Directorul de Sănătate Publică şi Inspectorul Şef al ISU Teleorman. Foarte afectați de această întrerupere a gazului și, implicit, a energiei termice au fost pacienții Spitalului Orășenesc Videle și persoanele aflate în Centrul pentru persoane adulte cu dizabilități.

Operatorul de gaz a remediat defecțiunea și, în jurul orei 24:00, în Videle s-a realuat alimentarea cu gaze naturale, iar forţele şi mijloacele de intervenţie au fost retrase în unităţi

Până la remedierea defecțiunii, au fost transferate la Spitalul Judeţean Alexandria opt persoane, respectiv șase adulţi, un copil şi un nou născut, la Centrul pentru persoane adulte cu dizabilităţi s-a luat măsura încălzirii încăperilor cu aparate electrice sub stricta supraveghere a personalului medical suplimentat şi a câte unui echipaj de la operatorul de distribuţie a energiei electrice, ISU Teleorman şi IJJ TR.

La această operațiune au intervenit ISU TR cu o autospecială pentru transport victime multiple, cinci ambulante SMURD B2, o autospecială de prima intervenţie şi comandă, cu un ofiţer şi 22 de subofiţeri; ISU BIf cu trei autospeciale de transport victime multiple cu șase subofiţeri; Serviciul Județean de Ambulanță Teleorman cu cinci ambulante B2, cu 10 cadre medicale și operatorul de distribuţie a energiei electrice, cu o echipă de intervenție, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir. (C.P.)

2 Comments

 1. ABONAT LA GAZE

  Neprofesionalismul,ca sa nu il numesc prostia,celor de la Transgaz au facut ca prefectul,cei de la ISU,DSP,CJT,ETC sa fie blocati cateva ore bune in Videle pentru a coordona remedierea problema alimentarii cu gaze a orasului.
  Concetateanul nostru care a scris comentariu are perfecta dreptate.

 2. cetatean din Videle

  Ministerul Energiei ar trebui sa demareze o ancheta si sa cerceteze cauzele care au dus la acesta problema. Orcum avand in vedere evolutia tehnologiei de transport a gazelor prin conducte nu gerul este cauza producerii acestei probleme care a lasat pentru ore bune orasul Videle fara gaze.(oare cei din Podisul Transilvaniei ar trebui sa se confrunte cu astfel de situatii zilnic avand in vedere temperaturile scazute din aceea zona?)
  In urma acestei anchete trebuiesc demis oameni din Transgaz care se fac vinovati de aceasta problema care a dat nastere la neplaceri.
  NUMAI ASA LUCRURI DE ACEST GEN NU SE VOR MAI REPETA!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.