Eveniment

La Tabăra Dunărica sunt cazate 47 de persoane; 14 sunt copii cu vârste între 3 săptămâni și 15 ani

47 de persoane, pentru care a fost impusă măsura carantinării instituționalizate după ce s-au întors din zone roșii de risc, erau cazate, luni, la Tabăra Dunărica de la Zimnicea. 14 dintre acestea sunt minori cu vârste cuprinse între 3 săptămâni și 15 ani, transmite primarul orașului Zimnicea, Petre Pârvu.

„La Centrul de carantină de la Tabăra școlară Dunărica, se află în carantină instituționalizată 47 de persoane, din care 5 sunt cetățeni ai orașului Zimnicea. Sunt carantinate și familii cu copii, respectiv 14 minori cu vârste cuprinse între 3 săptămâni și 15 ani. Săptămâna trecută, un număr de 27 de persoane au plecat din centru, la expirarea perioadei impuse de 14 zile”, susține Petre Pârvu.

Tabăra Dunărica a fost primul centru de carantină organizat la nivelul județului Teleorman, după izbucnirea pandemiei de coronavirus.

În prezent, la nivelul județului sunt funcționale opt centre de carantină, cu o capacitate totală de 600 de locuri, iar alte două spații sunt în pregătire.

Potrivit celei mai recente informări a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, la nivel de județ sunt carantinate, în prezent, 335 de persoane.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.