Eveniment

La Slobozia Mândra se va operaționaliza un nou punct de lucru al pompierilor

În curând, în localitatea Slobozia Mândra se va operaționaliza un nou punct de lucru al pompierilor teleormăneni care să asigure intervenția rapidă în acea zonă, știut fiind faptul că distanța față de subunitatea din Turnu Măgurele în raionul de intervenție în care se regăsește este una destul de mare.

“Aici se vor afla 24 de ore din 24, în slujba cetățenilor, un echipaj de prim-ajutor cu o ambulanță SMURD și un echipaj de stingere cu apă și spumă care are în dotare și modulul de descarcerare pentru asigurarea intervenției în cazul accidentelor rutiere.

În urma analizelor operative realizate încă de la începutul acestui proiect, a reieșit faptul că timpul de răspuns la intervenție va fi redus semnificativ, la câteva minute, ceea ce înseamnă, în mod direct, creșterea gradului de siguranță oferit cetățenilor.

Pentru toate eforturile pe care le depun în vederea realizării acestei construcții, cu termen preconizat pentru jumătatea anului 2022, adresăm mulțumiri autorităților locale și județene pentru implicare!”, transmite mr. Gelu Dragomir, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “A.D. Ghica” Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.