Eveniment

La Sfinţeşti sunt 18 gospodării inundate; pentru primar situaţia este „sub control”

IMG_4459Potrivit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A. D. Ghica”, localitatea Sfinţeşti se află printre zonele cu probleme din judeţ, apele ieşite din matcă ale râului Tinoasa au provocat inundarea a 18 curţi şi anexe gospodăreşti. Locuitorii se plâng că primarul nu a mers să vadă care este, de fapt, situaţia şi că nu foloseşte digul la capacitate maximă, deşi apa a intrat în curţi şi în case.

Contactat telefonic, primarul Ion Isvoranu a declarat că sunt unele probleme, sunt inundate terenuri agricole, dar că „apa nu a intrat în locuinţe” şi „situaţia este sub control”. Referitor la acuzaţiile locuitorilor, acesta a spus că a luat cunoştinţă personal de ce se întâmplă în localitate şi că digul este folosit astfel încât să fie rezolvate problemele ivite în Sfinţeşti, dar să nu fie provocate probleme nici în localităţile situate în aval de Tinoasa.

Totodată, edilul liberal a declarat că, în zonă, au fost constatate problemele şi de către reprezentanţii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, respectiv Liliana Florescu şi Lucica Popescu. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.