Politic

La sfârşitul lunii august se vor şti candidaţii PSD la parlamentare

Ioan DUMITRESCU

Senatorul social-democrat Florinel Dumitrescu susţine că Organizaţia judeţeană Teleorman a Partidului Social Democrat nu a definitivat încă listele candidaţilor viitori pentru Parlamentul României. În schimb, senatorul Dumitrescu apreciază că, până la sfârşitul lunii august, şi social-democraţii teleormăneni vor anunţa lista viitorilor candidaţi de la alegerile parlamentare din această toamnă.

Dacă se va mai afla pe listele PSD pentru candidaţi la alegerile parlamentare, senatorul Dumitrescu a declarat că deocamdată nu se ştie, că toate deciziile se vor lua la nivelul Organizaţiei judeţene a PSD-ului, apoi vor fi trimise la centru pentru a fi validate. Acesta s-a ferit să spună dacă îşi mai doreşte un nou mandat de parlamentar, voinţa sa urmând a fi conjugată cu dorinţa partidului, dovedind încă o dată senatorul faptul că este disciplinat.

Întrebat câte nume de senatori şi deputaţi social-democraţi din actualul mandat parlamentar se vor regăsi pe listele candidaţilor din anul acesta la alegerile parlamentare, Florinel Dumitrescu a spus că nici acest lucru nu poate să îl precizeze. Dacă vor fi sau nu pe listele de candidaţi social-democraţi teleormăneni şi „stranieri”, politicieni din alte zone ale ţării, Dumitrescu a spus că şi acest lucru va fi anunţat la sfârşitul lunii august. Şi în ce priveşte reprezentarea de 30% a femeilor social-democrate pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare din toamnă, senatorul a spus că acest lucru este de dorit, dar că este posibil ca procentul de reprezentativitate a femeilor la alegerile parlamentare să se respecte la nivel naţional, dar în unele judeţe procentul să fie mai mare, iar în altele mai mic.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.