Eveniment

La sfârșit de săptămână, ambulanța a intervenit la două accidente rutiere, soldate cu trei victime

La finalul săptămânii trecute, echipajele Serviciului Județean de Ambulanță au intervenit pentru preluarea și transportarea la spital a trei victime rezultate din două accidente rutiere.

Potrivit SAJ Teleorman, accidentele au avut loc la Roșiorii de Vede și satul Teleormanu. În urma accidentului de la Roșiorii de Vede a rezultat o victimă, iar în urma celui din satul Teleormanu, două victime.

De altfel, în week-end, salvările au intervenit la 444 de solicitări. Au predominat durerile abdominale sau de spate, afecţiunile cardiovasculare, durerile de cap şi afecţiunile respiratorii, atât în rândul adulților, cât și în rândul copiilor, dar şi urgenţele neurologice sau incidentele provocate de animale sau insecte.

Astfel, 56 din cele 444 de solicitări au vizat dureri abdominale, de la colici de diverse etiologii până la abdomen acut. Următoarele în top au fost durerile de cap, 42 de teleormăneni solicitând ajutorul medical de urgență pentru dureri puternice de cap, urmate de problemele respiratorii, 34 de teleormăneni confruntându-se cu tuse și probleme respiratorii minore. Tot în număr mare au fost și solicitările pentru copii bolnavi, 26 de copii fiind duși la spital cu ambulanța. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.