Politic

La Roşiorii de Vede, Cristiana Piper – Savu este favorită pentru preluarea funcţiei de viceprimar

În urma scrutinului pentru alegerile locale de duminică, 5 iunie, din cele 19 mandate de consilieri locali din cadrul Consiliului Local de la Roşiorii de Vede, PSD a obţinut 10 mandate, în timp ce PNL şi-a adjudecat 5 mandate. De asemenea, UNPR s-a ales cu două mandate de consilieri locali, iar PMP a câştigat alte două mandate.

Din partea PSD, în cazul în care mandatele vor fi validate în ordinea de pe lista de candidaturi, pentru următorii patru ani vor face parte din Consiliul Local Cristiana Piper – Savu, Ion Gogoi, Laurenţiu Săvescu, Virgil Didă, Minel Stancu, Gina Stavarache, Florea Lazăr, Niculina Mihăilescu şi Adrian Mirea, în timp ce PNL va fi reprezentat de Daniel Fierăscu, Alexandru Iliescu, Marius Stănculescu şi Lucian Alexe. De asemenea, Ioan Nuţu şi Petruţa Florea urmează să fie validaţi de UNPR, în timp ce PMP urmează să-i trimită în Consiliul Local pe Constantin Berechet şi pe Gică Ungureanu.

Aşadar, pentru următorii patru ani, din Consiliul Local vor face parte şi doi foşti primari ai municipiului Roşiorii de Vede, respectiv Ioan Nuţu (2004 – 2012) şi Daniel Fierăscu (2000 – 2004).

În ceea ce priveşte funcţia de viceprimar al municipiului Roşiorii de Vede, se pare că favorită pentru preluarea acesteia este Cristiana – Piper Savu. (Violeta Mocanu)

5 Comments

 1. un cetatean

  Pentru profesorul lingusitor -Faceti de rusine gramatica limbii romane cu termenul hyperprofesionist. Asta le predati elevilor. Cine v-a angajat in invatamant? Partidul cumva

 2. SUCA AL LUI TANASUCA

  unora moartea le da tarcoale si ei se ambitioneaza la functii platite . La PNL a tunat si i-a adunat : pe FIERASCU cel ce a vandut parcul dimpreuna cu cuplul de trista amintire ILIESCU -MOSU PROXENETUL si Alexe-Tuciurila ce au pus la pamant Spitalul .

 3. Laleaua neagra

  Daca Cristiana Savu Piper a lut-o in freza la concursul pentru postul de inspector general adjunct la Inspectoratul Scolar unde a abtinut nota 2,75 acum PSD-ul o rasplateste ca viceprimar si in felul acesta il ,,multumeste,, si pe sotul ei Florin Piper care se retrage din lupta pentru functia de vicepresedinte la Consiliul Judetean.O lucratura tip PSD in sensul ca doamna Cristiana sta la mana lui Dragnea!

 4. Buciucanul

  nutzu-cretinutzu, inca liber???Se aude ca il salta…Hartiile semnate de barbos, vacanta la Jilawa!!!

 5. Profesor, coleg, prieten

  Cristiana este cuminte, muncitoare si hyper profesionista!!!!Sigur va face treaba, sigur va fi un reper de performanta!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.