Economie

La Roşiorii de Vede, au început ample lucrări de modernizare şi urbanizare a infrastructurii stradale

Zilele trecute, Consiliul local Roşiorii de Vede a aprobat şi primarul Cărciumaru Valerică a predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor de modernizare și reabilitare a trotuarelor pe 23 de străzi și de refacere a zonei centrale. Sunt cuprinse în aceste lucrări trotuarele pe străzile: Alexandru Ioan Cuza (tronson cuprins între străzile I. L. Caragiale și Renașterii), I. L. Caragiale, Aleea CFR, B-dul Comercial, Cpt. Corlătescu (tronson cuprins între străzile A. I. Cuza și Teilor), Dobrogeanu Gherea (tronson cuprins între străzile Dunării și I. L. Caragiale), Dorobanți, Gala Galaction, Sergent Ilie Izbiceanu, Soldat Măgureanu, Mărăști, Mihail Kogălniceanu, Nicolae Bălcescu, Lt. Dogeanu, OltuluiAleea Parc Nord, Plt. Rădulescu, Sănătății, B-dul Sfânta Vineri, 1 Decembrie, Dunării (tronson cuprins între străzile Rahovei și Dobrogeanu Gherea), 1917, Rahovei.

Refacerea zonei centrale se axează în special pe lucrări de amenajare a arterei pietonale din strada Rahovei, constând în pavare cu granit, refacerea alveolelor destinate spațiului verde și înlocuirea mobilierul stradal. Pavarea cu granit se va face și în zona pietonală din strada Dunării, pe tronsonul cuprins între strada Rahovei și fosta „Casa Tineretului”.

Toate aceste lucrări fac parte dintr-un program mai amplu accesat de la Ministerul Dezvoltării, din Programul Naţional de Dezvoltare Locală pentru care toată documentaţia necesară a fost depusă în primăvara acestui an şi pe care primarul speră să îl ducă la bun sfârşit pentru a da astfel o altă faţă municipiului Roşiorii de Vede, respectiv una de oraş modern, cu o arhitectură deosebită şi, bineînţeles, condiţii de trai mai bune pentru locuitorii din ceea ce odată se chema Ruşii de Vede.

One Comment

  1. ..mda…IARNA?…poate ar trebui intrebati ”toata vara ce-ati facut? ”….

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.