Eveniment

La Roşiorii de Vede, Anul Nou va fi întâmpinat cu un foc de artificii

Monica DUMITRESCU

Iniţiativa privind organizarea unui foc de artificii la cumpăna dintre ani, în municipiul Roşiorii de Vede, a fost supusă dezbaterii publice, având în vedere costul destul de ridicat al acestuia, de aproximativ 15.000 lei. În acest sens, pe site-ul primăriei Roşiorii de Vede a fost postat timp de mai multe zile, un sondaj de opinie cu privire la organizarea focului de artificii în noapte de Revelion. Doar puţin peste 35% din numărul votanţilor s-au pronunţat pentru organizarea focului de artificii, aproape două treimi fiind împotrivă.

Pentru a mulţumi pe toată lumea, conducerea primăriei a găsit o soluţie de compromis. Focul de artificii va fi organizat cu ajutorul unor sponsori.

“La cumpăna dintre ani, roşiorenii sunt aşteptaţi la un frumos foc de artificii. În urma sondajelor de opinie pe această temă părerile sunt echilibrate. De aceea, am adoptat şi noi o soluţie de mijloc. Costurile vor fi asigurate jumătate din sponsorizări şi jumătate de la administraţie. Vă aşteptăm şi vă dorim un sincer LA MULŢI ANI!”, este mesajul pe care primarul municipiului Roşiorii de Vede, Valerică Cârciumaru, l-a postat pe site-ul oficial al primăriei.

3 Comments

  1. Sa aveti mare grija cu artificiile ,sa nu ia foc casutele de lemn din parc care valoreaza citeva milliarde de lei ,dar nui bai vom face altele mai frumoase !!!

  2. Cel mai bun mod de a mai ciordi din banii urbei, artificii!!!!!Orasul este practic o comuna mai mare, un jeg, o foame, o saracie, dupa atata administrare pesedista, da Valerica cu artificii, ca boii si kurwele te votara!!!

  3. Dacă 65% s-au pronunţat împotriva cheltuielilor fără rost, iar trotuarele, străzile şi aspectul târgului sunt catastrofale, primăria le-a respectat voinţa(!!!), dând foc la părerea lor. Bravo, Gheorghe!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.