Politic

La PSD, pentru parlamentare, candidaţii care nu sunt propuşi se pot autopropune – Valentin Boboc: „Aştept să fiu propus”

psdÎn tabăra social-democraţilor din judeţ, discuţiile referitoare la scrutinul electoral de pe 11 decembrie se rezumă, deocamdată, la acţiunile care au avut loc deja, cum este depunerea listei de susţinători la Biroul Electoral Central, sau cel mult despre o ţintă stabilită pentru parlamentare, în judeţ.

În acest sens, potrivit senatorului PSD Timotei Stuparu, din cele 1.005.600 de semnături strânse la nivel naţional, 25.700 sunt din Teleorman. De asemenea, în ceea ce priveşte obiectivul social-democraţilor teleormăneni, trei mandate de deputat şi unul de senator şi-au propus reprezentanţii stângii din judeţ să câştige la alegerile de pe 11 decembrie.

Despre candidaţi sau cel puţin despre o listă scurtă a variantelor de candidaturi PSD pentru parlamentare, niciunul dintre liderii partidului nu face vreo declaraţie oficială. Mai mult, prezenţi la conferinţa de presă ce a avut loc la sediul partidului joi, 13 octombrie, senatorii Timotei Stuparu şi Florinel Dumitrescu s-au abţinut să facă vreun comentariu referitor la intenţia de a candida pentru noi mandate de parlamentar, în timp ce deputatul Valentin Boboc, a declarat că aşteaptă să fie propus, evitând să spună concret dacă îşi doreşte sau nu nou mandat în Legislativ. „Aştept să fiu propus”, a precizat deputatul PSD, referitor la intenţia sa de a candida la alegerile de pe 11 decembrie.

Cu toate acestea, pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc în mai puţin de două luni, social-democraţii dornici să se regăsească printre candidaţi pot fi propuşi de organizaţia judeţeană pentru a candida sau se pot autopropune, potrivit preşedintelui PSD Teleorman Adrian Gâdea, în acest sens fiind necesară depunerea unui CV, precum şi a unei candidaturi scrise. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Pe surse,, Oprea Nelu directorul de la AJOFM Teleorman pe locul 3 pe lista de deputati din partea PSD,,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.