Politic

La parlamentare se poate vota doar în localitatea de domiciliu

La scrutinul de duminică, 11 decembrie, cei 326.317 de teleormăneni înscrişi în Registrul Electoral vor putea să voteze numai la secţia de votare la care este arondată strada sau localitatea unde îşi au domiciliul ori reşedinţa. În cazul în care, în ziua votării, alegătorii se află în altă unitate administrativ-teritorială din cadrul aceleiaşi circumscripţii electorale, aceştia pot vota la orice secţie de votare din cadrul circumscripţiei electorale unde îşi au domiciliul sau reşedinţa.

Potrivit datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă, 334 de secţii de votare vor fi deschise în ziua scrutinului pentru parlamentare, în judeţul Teleorman. Cele mai multe secţii, respectiv 34, vor fi deschise în municipiul Alexandria, în timp ce o singură secţie va fi deschisă la Răsmireşti, Fântânele, Sfinţeşti, Dideşti.

De asemenea, după două rânduri de alegeri parlamentare uninominale, duminică, teleormănenii vor vota liste de partid. În urma scrutinului, cinci deputaţi şi doi senatori de Teleorman vor merge în Parlament, unde îi vor reprezenta pe teleormăneni pentru următorii patru ani.

Biroul Electoral de Circumscripţie a admis listele depuse de 12 formaţiuni politice, iar în cursa electorală au intrat 72 de candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi 45 de candidaţi pentru Senat. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Romania nu mai voteza Boicoteza votul. #MajoritateaBoicoteaza

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.