Sport

La începutul săptămânii, FCM Alexandria a reluat pregătirile

fcm2Aşa cum se stabilise în urmă cu o lună de zile, echipa FCM Alexandria a început pregătirile pentru noul sezon în data de 20 iulie. Cu gândul la noul sezon, în care există un singur obiectiv, din “două părţi” – titlul judeţean şi promovarea în Liga a 3-a – FCM Alexandria a început un nou sezon de antrenamente, mult mai devreme decât celelalte echipe din campionatul judeţean, dar deocamdată nu se poate spune că se câştigă prea mult, din punct de vedere tactic; asta, deoarece în primele şedinţe de pregătire se pune accent pe latura fizică, iar căldura din aceste zile are şi ea un rol foarte important în desfăşurarea antrenamentelor.

În ziua reunirii lotului, antrenorul Romulus Ciobanu a avut la primul antrenament 23 de jucători, patru din aceştia fiind veniţi în probe, pentru a completa echipa în sezonul următor. Nu ştim dacă toţi vor fi păstraţi în lot, oportunitatea de ai menţine în echipă fiind la latitudinea antrenorului; însă atmosfera la primele antrenamente s-a dovedit destul de promiţătoare, iar tonusul arătat de jucători, în special de cei tineri (care au simţit ocazia pe care o au de a confirma să joace) poate fi considerat unul optimist.

“Am început pregătirile, deocamdată, suntem în această formulă, însă n-am găsit acel atacant de careu, pe care l-aş fi vrut. Va fi o perioadă de pregătire în care vom avea şi câte două antrenamente zilnic, vom avea meciuri de verificare, cel puţin un joc pe săptămână, vreau să fim pregătiţi la startul sezonului oficial”, a spus, la primul antrenament în această vară antrenorul principalal FCM-ului, Romulus Ciobanu.

Lotul de jucători care au participat la primele antrenamentele ale echipei FCM Alexandria: Florin Olteanu, Alin Manta, Alexandru Olteanu, Bogdan Sitaru, Ionuţ Dragu, Orlando Preda, Cosmin Căpăţână, Florin Radu, Cristian Pârjolea, Robert Slobozeanu, Cătălin Dinu, Mădălin Mitroi, Leonard Brânceanu, Ovidiu Ionescu, Mădălin Păuna, Cosmin Pârva, Răzvan Chiriac, Adelin Barbălată, Alexandru Bugiu (portar – ex-Sporting Roşiorii de Vede), Adelin David (fundaş central – ex-Minerul Motru), Silviu Mândru (mijlocaş central – ex-FCM Târgovişte), Bogdan Lupu (atacant – ex-Sporting Turnu Măgurele); antrenori Romulus Ciobanu (principal), Marian Botea (secund), Marian Ioana (cu portarii).

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.