Sport

La final de sezon, Cristina Babadac, arbitrul anului în fotbalul judeţean!

Babadac CristinaAşa cum se procedează la fiecare final de sezon competiţional, şi de această dată Comisia judeţeană de arbitri Teleorman a prezentat ierarhia finală a arbitrilor care au activat în ultimul sezon. În urma centralizării notelor primite de observatorii teleormăneni la jocuri, cel mai bun arbitru al ediţiei de campionat 2014-2015 a fost desemnată Cristina Babadac din Alexandria. Aceasta a primit din partea conducerii CJ Arbitri o plachetă prin care a fost marcată această performanţă, iar rezultatul a venit ca o încununare a unei activităţi pe care arbitra alexăndreană a făcut-o cu pasiune şi cu mare responsabilitate. Totuşi, este ştiut faptul că la finalul ediţiei de campionat precedentă, Cristina Babadac a “agăţat fluierul în cui” şi a încheiat activitatea de arbitru, urmând a se dedica celei de observator!

Cât priveşte clasamentul judeţean al sezonului trecut, s-au evidenţiat cei doi arbitri asistenţi care au completat “bigada” campionatului, Andrei Baciu şi Liviu Barbu (ambii in Videle), care anul acesta au confirmat prin prestaţiile avute încrederea arătată.

Să punctăm faptul că premierea primilor trei arbitri, respectiv primilor trei arbitri asistenţi din campionatul judeţean în sezonul recent încheiat a avut loc la Roşiorii de Vede, cu prilejul unui eveniment devenit tradiţional în rândul arbitrilor teleormăneni, Cupa “Arbitrilor”, eveniment organizat de Subcomisia de arbitri roşioreană.

Clasamentul arbitrilor teleormăneni 2015:

  1. Cristina Babadac (Alexandria);
  2. Florin Ochea (Turnu Măgurele);
    3. Marius Bobe (Videle);

Clasamentul arbitrilor asistenţi: 1. Andrei Baciu (Videle); 2. Liviu Barbu (Videle); 3. Cosmin Ciocan (Turnu Măgurele).

One Comment

  1. observator

    Sa le fie rusine celor de la colegiul alexandrean! Cristina nu este alexandreanca cu,care se poate mandri!Vinovatul numarul 1 nu poate fi decat veneticul de Stan Prodan!Am zis.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.