Eveniment

La final de săptămână, Ambulanţa a intervenit la trei accidente rutiere, soldate cu şase victime; alte cinci persoane au fost găsite decedate

472 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 6 iulie, ora 00.00– 9 iulie, ora 08.00, pentru cinci persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în şase accidente rutiere, soldate cu cinci victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 50, au fost pentru cefalee, în timp ce alte 44 de solicitări au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 35 de cazuri de tuse, probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, 12 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 13 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu patru intoxicaţii, cu 14 cazuri psihiatrice, precum şi cu două tentative de suicid. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.