Eveniment

La final de an, sportul este recompensat – Premii consistente pentru laureaţii sportului teleormănean

premiiPremierile la final de an au reprezentat, de cele mai multe ori, încununarea celor mai buni sportivi, de-a lungul unui sezon, implicit o recunoaştere a valorii lor la nivel local. În sport, în alte vremuri, se vorbea despre recunoşaterea morală a meritelor, însă în prezent lucrurile s-au mai schimbat, sportivii fiind foarte interesaţiu de latura strict materială, financiară, respectiv de cuantumul premiilor pe care le primesc.

În aceste zile, festivităţile de premiere ale sportivilor reprezintă principalele activităţi de “profil”, recompensarea celor mai buni performeri fiind o recunoaştere a rezultatelor sportivilor în anul competiţional. Interesant în acest sens ar fi de ştiut care au fost premiile pe care le-au obţinut cei mai buni sportivi la final de an, premii acordate de principalul for sportiv judeţean, Direcţia pentru Sport şi Tineret Teleorman. În acest sens, trebuie precizat că DJST Teleorman a alocat suma de 10.000 lei pentru întregul eveniment de final de an, din care 8000 lei au revenit primilor zece clasaţi, sub formă de premii.

Iată cuantumul premiilor acordate de DJST Teleorman primilor clasaţi în topul sportivilor teleormăneni pentru anul 2014 (sumele sunt în cunatum net):

  1. Florina Chiar (fotbal-tenis), 1500 lei;
  2. Sorin Burtan (karate), 1200 lei;
  3. Beatrice Şerban (culturism), 1000 lei;
  4. Denisa Stoian (karate), 850 lei;
  5. Paula Paraschiv (fotbal-tenis), 650 lei;
  6. Magdalena Dudeanu (tir pistol) 600 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.