Eveniment

La Drăgănești Vlașca, traficul este paralizat, cozile de mașini se întind pe kilometri întregi

Situația este, în continuare, dramatică la Drăgănești Vlașca. Apa stagnează în curțile oamenilor, DJ 503 și DE 70 sunt inundate, traficul se desfășoară extrem de greu, cozile de mașini întinzându-se pe kilometri întregi, iar eforturile pompierilor sunt îngreunate de faptul că apa nu pare să se retragă. Oamenii vorbesc despre faptul că ar fi blocaje undeva în zonele adiacente, ba chiar că ar fi vorba de un anumit dig ridicat fără autorizație, ceea ce duce la imposibilitatea scurgerii apei de la nivelul localității.

Pentru evacuarea apei, alături de autoritățile locale și cele ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, au acționat peste 150 de pompieri cu mijloacele tehnice specifice constând în motopompe transportabile, motopompe remorcabile, camioane și autospeciale de lucru cu apă și spumă.

În localitate, circulația a fost îngreunată de apa trecută peste carosabil, pe DJ 503 și pe DE 70, traficul în zonă fiind fluidizat cu ajutorul echipajelor de poliție.

Pentru restabilirea stării de normalitate și diminuarea efectelor inundațiilor, în zonele afectate acționează în continuare importante forțe și mijloace de intervenție, situația fiind permanent monitorizată de către conducerea CJSU Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.