Economie

La depunerea cererii de acord prealabil vor fi folosite adeverinţele care au însoţit cererea unică

apiaAgenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte potenţialilor beneficiari că în data de 14 iulie 2015 a fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul MADR nr. 1727 pentru aprobarea Procedurilor specifice de implementare şi control, precum şi a formularisticii necesare aplicării schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură, iar data limită pentru depunerea cererii de acord prealabil este marţi, 4 august 2015, inclusiv.

Obţinerea ajutorului de stat se face în baza unei cereri de acord prealabil pentru finanţare pe care beneficiarii o completează şi pe care o depun la centrul judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Teleorman.

Pentru o mai bună operativitate privind punerea în aplicare a ordinului 1727/2015, Directorul APIA Teleorman, Eugen Mihai Coman, ne-a precizat că, întrucât cerearea unică de plată conţine documente similare cu cele solicitate conform art. 4 alin. 6 din OMADR 1727/2015, la depunerea cererii de acord prealabil pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură vor fi folosite adeverinţele care au însoţit dosarul cererii unice de plată. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.