Eveniment

La cea mai mare unitate sanitară din județ nu au fost înregistrate demisii ale cadrelor medicale

Știrile prin care sunt anunțate demisii ale cadrelor medicale, medici sau asistenți, de la unități medicale din țară, de teama de a nu se infecta cu noul coronavirus, s-au înmulțit în ultimele zile, iar zvonurile potrivit cărora și la nivelul Spitalului Județean de Urgență Alexandria ar exista astfel de cazuri n-au întârziat să apară.

Cu toate acestea, se pare că, cel puțin deocamdată, nu există o astfel de problemă la Spitalul Județean, iar informația este furnizată chiar de președintele Consiliului Județean Teleorman, instituție în subordinea căreia se află unitatea spitalicească.

„Am discutat cu managerul Spitalului Județean (n.r. Alexandru Dobre), până în momentul de față niciun cadru medical nu și-a dat demisia. Sigur, trebuie să înțelegem că toți avem familii, că ne este frică, dar pe de altă parte nimeni nu trebuie să dezerteze, ci să realizeze că trebuie să-și facă meseria și să trateze pacienții din județ, toți cetățenii din Teleorman, mai ales că există posibilitatea ca, în perioada următoare, lucrurile să fie din ce în ce mai grave. Să sperăm că nu se va întâmpla acest lucru, eu am spus încă de la început că au sprijinul meu, că voi face tot ce depinde de mine astfel încât toți cetățenii să fie tratați corespunzător. Așadar, după cum am spus, până în momentul de față nu avem cadre medicale care și-au dat demisia, iar eu aș vrea să le mulțumesc, pe această cale, pentru ceea ce fac și să-i asigur de tot sprijinul meu în perioada următoare”, a spus Dănuț Cristescu. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.