Politic

La casa lui Adrian Bădulescu de la Olteni s-a decis ca liberalii să nu voteze proiectul ANL

adrian-badulescuAdrian Bădulescu, deputat de Teleorman în legislatura 2008-2012, a dispărut din prim-planul vieţii politice o perioadă, nemaidorind să candideze pentru un nou mandat din cauza unor neînţelegeri apărute în PDL la momentul alegerilor din 2012.

Dar se pare că omul politic Adrian Bădulescu nu şi-a încheiat socotelile cu viaţa politică şi continuă să tragă sfori, chiar şi din umbră, astfel că, spun surse demne de încredere, casa de la Olteni a fostului deputat PDL a fost locul de întâlnire a liderilor liberali, în cadrul căreia s-a luat decizia ca proiectul cu privire la aprobarea listei de repartizare a locuinţelor pentru tineri destinate închirierii din blocurile P4, P5, P9, str. Dunării, zona Han Pepinieră, construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe în municipiul Alexandria să nu fie votat în cadrul şedinţei Consiliului Local al Municipiului Alexandria. (Violeta MOCANU)

5 Comments

 1. UN CETATEAN DIN MAGURA

  UN PAPAGAL IEFTIN ACEST BADULESCU CARE ESTE PRIETEN CU CATRASTROFA NATURII MIHAI MURAR FOST DIRECTOR IN TIMPUL PDL LA AJOFM TELEORMAN.
  MIHAI MURAR PROFESOR DE GEOGRAFIE-ISTORIE SI-A ABANDONAT SOTIA SI DOARME TOMBERON.
  SA SE DUCA IN MOLDOVA-VASLUI, DE UNDE ESTE DE ORIGINE SI SA LASE CETATENII DIN MAGURA IN PACE!!!!!!

 2. observator

  Un nesimtit!Poate ii da vreun amarat din asta, de spera la o locuinta cu o caramida in cap cand se plimba in pantaloni scurti pe strada,spunand ca l-a confundat cu un golan, fotbalist sau chiar vreun arbitru de a lui Prodan!

 3. Aceste blocuri ANL,sunt facute din Fonduri Europene stimatat opozitie!Oare Comisia Europeana are cunostinta de acest caz unic in Romania?Ce doriti dumneavoastra stimata ,,Opozitie,,?Cumva doriti ca aceste blocuri sa fie MUZEE?Acesti bani pentru locuinte nu sunt de la organizatia dumneavoastra de Partid ca sa va dea dreptul sa faceti ce vreti si sa sfidati toate formalitatile legate de aprobarea acestor locuinte!Treziti-va si nu va mai bateti joc de noi.

 4. Ce sa intelegem noi tinerii care asteptam de atat amar de vreme aceste locuinte?Avem copii mici domnilor din opozitie,avem greutatile noastre ale vietii.Noi nu avem case,masini sau firme private cum aveti dumneavoastra!Nu faceti ambitii politice pe spatele nostru!Daca aveti coloana vertebrala si sunteti oameni de buna credinta, va rugam sa nu ignorati votul din 30 iulie.Vom fi prezenti si noi familiile nevoiase care asteptam de ani de zile aceste locuinte!Daca este nevoie venim si cu,copiii chiar daca sunt mici si v-or indura aceste temperaturi insuportabile!Va rugam nu ignorati familiile nevoiase!

 5. Iulia Savescu

  Pdl-ul lucreaza impotriva tinerilor, indiferent sub ce umbrela se afla….

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.