Eveniment

La Bogdana, primarul îi vrea amendați pe voluntarii care curăță șanțurile

O acțiune a cărei menire ar fi trebuit să fie în beneficiul locuitorilor din comuna Bogdana s-a transformat într-o poveste de necrezut.

Actualul primar, Marin Pirnea, a chemat Poliția atunci când a văzut că bălăriile de pe marginea drumului sunt curățate. Nu știm dacă a făcut acest gest pentru că îi place să-și vadă localitatea pe care ar trebui să o gospodărească invadată de iarbă și gunoaie sau singurul motiv, și cel mai plauzibil, ce-i drept, a fost faptul că acțiunea de curățenie a fost organizată de contracadidatul său la funcția de primar al comunei, liberalul Marius Soreață. Acesta din urmă, având și acordul cetățenilor de pe ale căror șanțuri era tăiată iarba, a vrut să facă un gest de normalitate și să ajute acolo unde proprietarii nu se pot descurca singuri.

Doar că primarul din Bogdana a considerat că astfel de gesturi trebuie sancționate și nu oricum, ci prin intermediul Poliției (care, bineînțeles, nu a constatat vreo încălcare a legii).

Toate acestea se întâmplau la sfârșitul săptămânii trecute. Astăzi, surpriză, primarul și-a adus aminte că poate și are la dispoziție mijloace materiale și forță umană pentru a face curățenie în comună. A fost nevoie însă de un impuls sau l-a enervat atât de tare acțiunea contracandidatului încât și-a zis “da`ce, eu nu pot?!”…

One Comment

  1. Gheorghe I.Costică

    Salutare, felicitări pentru inițiativa de a face curățenie candidatului Soreață Marius,îl roade invidia pe actualul primar!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.