Social

La Alexandria fost aprobată reţeaua şcolară pentru anul şcolar viitor

Monica DUMITRESCU

Consiliul local al municipiului Alexandria a aprobat joi, 26 ianuarie, proiectul de Hotărâre privind stabilirea reţelei unităţilor de învăţământ preuniversitar din Alexandria pentru anul şcolar 2017-2018. Potrivit documentului aprobat, reţeaua şcolară din municipiul reşedinţă de judeţ nu va suferi modificări importante, comparativ cu anul şcolar în curs.

Astfel, potrivit hotărârii Consiliului local Alexandria, în anul şcolar 2017-2018, reţeaua şcolară a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din municipiu cuprinde 17 unităţi de învăţământ cu personalitate juridică, între acestea numărându-se 4 grădiniţe, 6 şcoli gimnaziale, 6 licee şi o şcoală postliceală sanitară. La acestea se adaugă 6 grădiniţe, care funcţionează ca structuri ale altor unităţi de învăţământ.

Reţeaua şcolară din Alexandria mai cuprinde două unităţi de învăţământ preuniversitar de stat cu activitate extraşcolară, Clubul Sportiv Şcolar Alexandria, care are arondate cluburile sportive şcolare din Roşiorii de Vede şi Turnu Măgurele şi Palatul Copiilor care are arondate cluburile copiilor din Roşiorii de Vede, Turnu Măgurele şi Zimnicea. De asemenea, reţeaua şcolară în municipiul Alexandria cuprinde o singură unitate de învăţământ privat, respectiv Şcola Postliceală Sanitară “Carol Davila”, de asemenea unitate cu personalitate juridică.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.