Sport

Karatiştii alexăndreni au participat la “ASAI Memorial Cup”, în Bulgaria

karateÎn urmă cu câteva zile s-a desfăşurat în Burgas – Bulgaria, o competiţie internaţională de karate sub titulatura “Asai Memorial Cup – Karate I.J.K.A.” La eveniment au participat aproximativ 300 de competitori din 17 ţări, între care şi alexăndrenii de la Kanazawa / CST Alexandria, pregătiţi de antrenorul Ionel Ganea (centura neagră 5 Dan), care au avut o evoluţie onorabilă şi au reuşit câteva rezultate foarte bune; astfel, la concursul desfăşurat la Burgas, sportivii alexăndreni au reuşit şase medalii, din care trei au fost aferente primei poziţii în proba respectivă. Rezultatele sportivilor din Alexandria au fost următoarele:

– locul I – Maria Magdalena Şerban, kumite cadeţi, open ( CST Alexandria);

– locul I – George Andrei Ghiţă, kata cadeţi 6-4 kyu (CST. Alexandria);

– locul I – Mihai Sebastian Dragostin – kata minicadeţi 6-4 kyu (Kanazawa);

– locul III – Maria Magdalena Şerban – kata cadeţi 6-4 kyu (CST Alexandria);

– locul III – George Andrei Ghiţă – kumite cadeţi – open (CST Alexandria);

– locul III – Rareş Andrei Dorobanţu – kumite copii 10-11 ani, open (Kanazawa).

Deplasarea sportivilor alexăndreni la competiţia internaţională din Bulgaria a fost sprijinită financiar de către societatea Interagro, căreia antrenorul emerit Ionel Ganea a ţinut să-i mulţumească în mod deosebit, dar şi cu sprijinul substanţial al lui Anghel Tudor (consilier secretariatul Camerei Deputaţilor, reprezentant al minorităţii bulgare), Florin Dorobanţu (din partea Jandarmeriei Alexandria) şi Elisei Pripas (fost practicant de karate).

Competiţia de karate “Asai Memorial Cup – Karate I.J.K.A.” care a avut loc în Bulgaria, a ajuns la ediţia a VII-a, a fost organizată de Federaţia Bulgară de Shotokan Karate Do – Asociatia I.J.K.A. Bulgaria, şi a atras participanţi din Europa şi Asia. (B.Pană)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.