Sport

Karate – Trei medalii pentru karatiştii de la Miyamoto Musashi

karateRecent, în sala de sport Horia Demian din Cluj Napoca a avut loc Cupa Campionilor Europeni la karate, competiţie organizată de federaţia de resort, întrecere devenită una de tradiţie în karate-ul tradiţional la noi în ţară. Ajunsă la ediţia a V-a, competiţia din acest an a reunit aproape 500 de sportivi, pe diferite categorii de vârstă şi de greutate, reuniţi din 14 ţări europene. Între concurenţi s-au regăsit şi cei şase tineri karatişti ai clubului Miyamoto Musashi, pregătiţi de antrenorul Gabriel Guşter, care au obţinut în final trei medalii, din care două de argint, în concursul individual. Din punct de vedere al antrenorului alexăndrean, prestaţia karatiştilor din cadrul clubului a fost una mulţumitoare, mai ales că cinci din cei şase sportivi prezenţi în concurs au reuşit să urce pe podium.

În privinţa tinerilor sportivi de la Miyamoto Musashi, aceştia vor continua seria concursurilor în actualul sezon, următoarea competiţie la care vor participa fiind programată sâmbăta viitoare, la Craiova, unde se va desfăşura Cupa “Băniei”.

Rezultatele obţinute de sportivii clubului Miyamoto Musashi la Cupa Campionilor Europeni la karate desfăşurată la Cluj Napoca:

– Alexia Firican, locul 2, kata individual (10-12 ani);

– Claudiu Guşter, locul 2 kumite individual (13-14 ani);

– echipa (Toni Geabou, Claudiu Guşter, Giani Ştefan) locul 3, kata echipe

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.