Sport

Juniori republicani – Două înfrângeri pentru tinerii fotbalişti de la CSS Turnu Măgurele

Zilele trecute s-au disputat jocurile etapei a 11-a din Campionatul National al juniorilor republicani, competiţie în care clubul CSS Turnu Măgurele participă cu două echipe. În deplasarea la Academica Piteşti, nici una din grupele de juniori din Turnu Măgurele n-a reuşit să câştige nici un punct, deşi ambele echipe au avut şansa de a se impune.

La nivelul juniorilor B, CSS Turnu Magurele a început foarte bine partida, a ratat trei ocazii foarte mari, prin M. Terci şi V. Chiţu, iar cum ratările se răzbună, singurele ocazii de gol ale oaspeţilor au fost valorificate prin două goluri. În cele din urmă, în ciuda unui joc destul de alert, CSS Turnu Măgurele a pierdut cu 2-0 şi a ratat ocazia de a se apropia de podiumul clasamentului, rămânând pe locul 5, cu 18 puncte adunate până acum.

La nivelul juniorilor A (sportivi născuţi 1996-1997), sportivul Al-Hussam a reuşit să înscrie de două ori şi fost aproape să mai marcheze o dată, însă evoluţia bună a acestuia n-a fost completată de prestaţii similare din partea colegilor. În cele din urmă, turnenii au pierdut cu scorul final 4-2, iar echipa turneană se clasează în prezent pe locul 11, cu doar 4 puncte acumulate.

În următoarea etapă, fotbaliştii de la CSS Turnu Măgurele vor disputa ultimele jocuri pe teren propriu în acest sezon, contra echipelor similare de la Astra Giurgiu, jocuri programate pentru duminică, 9 noiembrie (orele 12.00 juniori A, 14.00 juniori B).

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.