Sport

Juniori A1 – Tinerii roșioreni merg la faza de zonă

Una din echipele care au deja “firmă” pe plan naţional în campionatul juniorilor A1 (campioane judeţene de Liga a 4-a) poate fi considerată Sporting Roşiorii de Vede. Dublu-medaliată la faza naţională a acestei competiţii (argint în 2012, bronz în 2011), echipa din Roşiorii de Vede abordează un nou sezon competiţional cu gândul la o prezenţă cât mai onorabilă. Echipa pregătită de Adrian Buracu, cel care se ocupă în mod deosebit de tinerii fotbalişti roşioreni, a trecut deja de primele două etape ale campionatului, faza judeţeană (cîştigată destul de autoritar) şi barajul interjudeţean; urmează etapa de zonă, pe care o va disputa în judeţul Argeş (la Câmpulung Muscel), în care valoarea adversarelor este destul de importantă. Totuşi, clubul Sporting şi-a propus câştigarea acestei faze de zonă şi  calificarea, pentru a treia oară consecutiv, la turneul semifinal, dar acest lucru este unul dificil de realizat.

Faza de zonă a campionatului juniorilor A1 cuprinde patru turnee, la Petroşani (grupa A), Târgu Mureş (grupa B), Câmpulung Muscel (grupa C) şi Ştei (grupa D), din care doar cîştigătoarele fâvor face pasul către semifinalele întrecerii naţionale.

Componenţa Grupei C din cadrul campionatului naţional al juniorilor A1, care se dispută la Câmpulung Muscel, în organizarea clubului CSS Dinicu Golescu, este următoarea:

Subgrupa A: CSS Câmpulung Muscel (AG), Viitorul Bucureşti (B), Onix Râmnicu Sărat (BZ);

Subgrupa B: Portul Constanţa (CT), Sporting Roşiorii de Vede (TR), Viitorul Dragomireşti (IF)

În urma tragerii la sorţi, s-a stabilit următorul program al jocurilor pentru roşiorenii de la Sporting:

– sâmbătă, 22 iunie, ora 19.00 Viitorul Dragomireşti – Sporting Roşiori;

– duminică, 23 iunie, ora 19.00, Sporting Roşiori – Portul Constanţa;

Prima clasată în fiecare subgrupă a turneului vor disputa finala zonei, în data de luni, 24 iunie a.c., ora 10.00.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.