Sport

Judo – Patru medalii obţinute de sportivii de la CSS Alexandria

În urmă cu câteva zile a avut loc, la Baia Mare, finala Campionatului naţional de judo pentru categoriile de vârstă Under 12 şi Under 13, competiţie organizată în sala Sporturilor “Lascăr Pană”. La competiţie au fost prezenţi foarte mulţi sportivi din întreaga ţară, între aceştia regăsindu-se şi şase judokani de la clubul CSS Alexandria, pregătiţi de antrenorii Ion Giurgiuveanu, Mihăiţă Matei şi Valeriu Ghinea. După desfăşurarea concursului, patru dintre sportivii alexăndreni au reuşit să urce pe podium, obţinând două medalii de argint şi altele două de bronz. Practic, prin rezultatele respective, secţia de judo a CSS Alexandria a încheiat cu dreptul un sezon bun, ultimele rezultate fiind consecinţa unei pregătiri continue pe care antrenorii au efectuat-o împreună cu tinerii sportivi.

Rezultatele obţinute de sportivii secţiei de judo a CSS Alexandria la Campionatul naţional de judo desfăşurat la Baia Mare (17-19 iunie) au fost următoarele:

Categoria Under 11

– Mihai Costache (-46 kg) – locul II, medalie de argint;

– Anisia Stoian (-40 kg) – locul III, medalie de bronz;

– Olivia Bădescu (+57 kg) – locul III, medalie de bronz;

Categoria Under 13

– Valentin Bărbulescu (-57 kg) – locul II, medalie de argint.

Au mai participat în concursul de săptămâna trecută sportivii Iulia Nedelcuţă-Apope şi Eduard Iconaru, sortivi care, deşi nu au urcat pe podium, s-au remarcat prin evoluţiile pe care le-au avut.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.