Sport

Jucători suspendaţi, amenzi dure…

A şaptea etapă consecutivă în care se întrerupe cel puţin un joc înainte de minutul 90 a fost analizată de Comisia de discplină a AJF Teleorman, care a luat în discuţie incidentele de la jocul Ciuperceni – Răsmireşti (joc întrerupt în min. 65, la scorul 2-2). După analizarea cazului respectiv, Comisia a decis că jucătorii din Ciuperceni care au produs incidentele (L. Mihai, care a lovit cu mingea în piept pe arbitru, Liviu Popa, care a lovit cu pumnul pe arbitru) vor avea nevoie de 6, respectiv 12 etape de pauză de pe terenul de fotbal, plus amenzi totale pentru cei doi în valoare de 800 lei. De asemenea, echipa Unirea Ciuperceni, pentru că jucătorii ei au produs întreruperea jocului, pierde la masa verde, cu 3-0, iar sancţiunea nu nici ea de neglijat (350 lei).

Un alt jucător care şi-a arătat muşchii pe terenul de fotbal şi a lovit arbitrul, a fost Petrică Enache (Vulturii Mereni), jucător care l-a lovit pe arbitru cu piciorul în spate, la finalul jocului; din acest motiv, aşa-zisul jucător s-a ales cu o amendă de 300 lei şi o suspendare de 6 etape. De asemenea, Daniel Sindie, jucător de la Voinţa Saelele, va sta 5 etape pe margine, pentru că a scuipat un adversar de la Uda Clocociov, acesta primind şi o amendă de 150 lei, iar următorii jucători vor sta 3 etape pe tuşă (plus amendă de 75 lei fiecare) pentru injurii, jigniri şi ameninţarea brigăzii de arbitri: I. Sandu (senior Flacăra II Talpa), M. Stan, A. Baldovin (seniori, ambii Gloria Drăcşenei), A. Rada (junior VN Olteni), V. Neamţu (senior Metalul Frăsinet), M. Cevik, A. Sârbu (juniori ambii Dunărea Turris Turnu Măgurele), L. Rababoc (senior Flacăra Talpa).

În ce priveşte oficialii echipelor, doi dintre aceştia au primit câte două etape de suspendare; ste vorba de Ion Olteanu (antrenor Avântul Bragadiru, care a primit 100 lei amendă) şi Alexandru Simion (delegat Tineretul Năsturelu, care a primit 75 lei amendă).

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.