Politic

Iuliana Stancu – posibil viceprimar

Ioan DUMITRESCU

În acest mandat al Consiliului local al municipiului Alexandria, Partidul Naţional Liberal are trei reprezentanţi: Ică Calotă Florică şi Dan Dumitru Popescu, ambii viceprimari, şi Iuliana Stancu – consilier. În urma alegerilor parlamentare din 9 decembrie 2012 este foarte posibil ca Ică Florică Calotă să devină senator în Colegiul rural Alexandria, vacantând în felul acesta postul de consilier local şi, implicit, de viceprimar. La un calcul atent, dacă va avea susţinerea partidului (şi de ce nu ar avea-o?), este foarte posibil ca Iuliana Stancu să devină viceprimar în locul lui Ică Florică Calotă, în felul acesta, în sfârşit, o doamnă liberală ajungând viceprimarul municipiului reşedinţă de judeţ.

Se pare că postul de consilier local eliberat de Ică Calotă Florică va fi ocupat de supleantul Edi Oprea, cel care în momentul acesta este consilierul şi purtătorul de cuvânt al prefectului Zorinel Niculcea.

2 Comments

  1. Buna gluma!Nu era de ajuns ca este director la un liceu cu cae nu are nicio treaba, ea fiind titulara la Palatul Copiilor, acum o sa ajunga si viceprimar. Toti prostii ne conduc!
    E o mahalagioaica !
    Vai de capul alexandrenilor!

  2. Cea mai buna alegere!!!!Iuliana este hyper inteligenta, o adevarata profesionista in tot ceea ce face, muncitoare, tenace, dar mai ales corecta si echidistanta!!!!Este atenta la suferintele si necazurile semenilor, iar daca isi termina si teza de doctorat in management poate fi inclusa chiar mai sus de administratia locala, in guvern sau chiar functionar european!!!!Curaj Iuly esti o invingatoare, ai suporteri si admiratori!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.