Eveniment

Iuliana Stancu, noul inspector şcolar general adjunct, în locul Cristianei Savu Piper

Monica DUMITRESCU

Începând de miercuri, 22 iunie, prin ordin al Ministrului Educaţiei, prof. Iuliana Stancu a fost numită inspector şcolar general adjunct în cadrul ISJ Teleorman, în locul Cristianei Savu Piper. Iuliana Stancu a mai ocupat în trecut această funcţie. De asemenea, prof. Iuliana Stancu a ocupat şi funcţia de director al Casei Corpului Didactic Teleorman, dar şi cea de director al Liceului Tehnologic nr. 1 Alexandria, având experienţă în funcţii de conducere. Până la alegerile locale din 5 iunie 2016, Iuliana Stancu a fost consilier local, reprezentând Partidul Naţional Liberal în Consiliul Local Alexandria.

Tot miercuri, 22 iunie 2016, Ministrul Educaţiei a semnat şi ordinul de numire a profesorului Cristi Popescu de la Şcoala Gimnazială “Alexandru Depărăţeanu” din Roşiorii de Vede în funcţia de director al Casei Corpului Didactic Teleorman, în locul prof. Monica Cristea care nu a mai participat la concursul organizat de Ministerul Educaţiei pentru ocuparea acestei funcţii, la începutul lunii iunie 2016.

Cei doi au fost numiţi în funcţiile de conducere vacante din învăţământul teleormănean, până la organizarea unui nou concurs.

Învestirea oficială în funcţii a profesorilor Iuliana Stancu şi Cristi Popescu va fi organizată vineri, 24 iunie, potrivit inspectorului şcolar general, prof. Valeria Gherghe.

4 Comments

 1. observator

  Oare cu ce a mai performant cucoana asta de la ultima numire a acestei functii? Cine o fi uns-o pe spinare pentru revenire in conditiile in care, se stie ca este pnl-ista sadea? Sau cand este vorba de sentimente nu se mai pune culoarea politica? Spuneti fratilor toate dedesubturile sa stie tot prostul in fata caruia va plecati din patru in patru ani! Sau dupa ce va faceti treaba spalati putina? Nu uitati ca in noiembrie iar plecati la cersit!

  • Nu are niciun merit. De asemenea, din 2012 Teleormanul ocupă cu brio locul 3 din coadă la Bac! Ce merite are actuala conducere PSD-istă a ISJ de este păstrată? Nu de alta da’ dacă tot se aruncă cu rahat în partea cealaltă ar finormal să se observe și „realizările” actualei echipe. Ar fi de bun simț să nu se arunce cu rahat doar într-o direcție, avem o șleahtă de numiți în funcții care au un singur merit, pupatul doctrinei politice a diverselor partide. In schimb, puținii profi performanți sunt incomozi, nu au limba fina pt dosul șefului de partid. Nu văd pe pr. T. Cristea, antrenor de genii în mate, făcând sluj precum actualii inspectori sau directori!

   • observator

    Subscriu! Perfect adevarat! Performanta se face cu specialisti nu cu pupatul doctrinei politice si a altor locuri mai sensibile!

 2. Desdemond Tooutu

  Sa vezi rezultate la bac in TR!!!!La ce se face in scoli, dezastrul este asigurat!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.