Eveniment

ITM Teleorman cercetează accidentul de la Orbeasca de Sus

Evenimentul produs în localitatea Orbeasca de Sus la lucrările de construire a podului de beton armat peste râul Teleorman este cercetat, la momentul actual, de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman, constructor fiind o societate din localitatea Comarnic – SC SUV TRANS INVEST SRL.

Inspectorii de muncă s-au deplasat la locul producerii evenimentului, unde au constatat, în mare parte, modul în care a rezultat prăbușirea. Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții ITM, “în timp ce cofrau pentru executarea trotuarelor podului, grinda de capăt, pe care cofrau, s-a balansat și a căzut de pe pod, de la aproximativ 4 metri cu cei 6 lucrători care desfășurau activitatea de cofrat”.

Din fericire, nu a fost înregistrat niciun deces, însă toate cele șase victime au suferit traumatisme și se află la spital. Așadar, inspectorii din cadrul ITM Teleorman vor cerceta în continuare evenimentul pentru a afla cauzele și împrejurările care au dus la producerea evenimentului, cât și pentru a găsi eventualii vinovați. De asemenea, vor lua toate măsurile necesare pentru evitarea in viitor a oricărui eveniment.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.