Eveniment

ISU Teleorman recrutează candidați pentru Școala de Subofițeri “Pavel Zăgănescu” Boldeşti

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A. D. Ghica” al judeţului Teleorman efectuează recrutări pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti – sesiunea ianuarie 2020, informează instituția.

300 de locuri sunt scoase la concursul de admitere în Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti, dintre care 275 de locuri pentru subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă și 25 de locuri pentru maiștri militari auto.

Totodată, potrivit ISU Teleorman, candidaților de etnie romă le sunt alocate două locuri în specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă.

Spre deosebire de anii trecuți, pentru sesiunea din februarie 2020 se pot înscrie la concurs atât băieți, cât și fete.

Cererile de înscriere pentru concursul de admitere pot fi depuse, în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 08:00 – 16:00, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” Teleorman, de pe strada Carpați, nr. 7, din municipiul Alexandria, până la data de 15 noiembrie 2019.

De asemenea, informații suplimentare privind condițiile și dosarul de recrutare, pot fi obținute de la personalul din cadrul Serviciului Resurse Umane la telefon 0247/311113, interior 27129, ori accesa site-urile:www.isuteleorman.ro și www.scoaladepompieri.ro/admitere.htm.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.