Eveniment

ISU Teleorman angajează 28 de conducători de autospeciale

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” Teleorman anunță scoaterea la concurs a 28 de posturi de conducător auto (autospeciale) în subunitățile de pompieri din Alexandria, Turnu Măgurele, Roșiorii de Vede, Zimnicea și Videle.

Candidatii trebuie să aibă vârsta între 18 și 35 de ani (împliniți în anul participării la concurs), studii medii civile cu diplomă de bacalaureat și permis de conducere categoriile B și C.

De asemenea, vor avea de trecut o probă cu caracter eliminatoriu, testarea abilității de a conduce un autovehicul (necesită permis de conducere categoria C) și testul scris. Ulterior, va fi susținută testarea psihologică și evaluarea medicală.

Cei care doresc să participe la concurs trebuie să depună cererea de înscriere, CV – ul, copia actului de identitate, copia permisului de conducere și declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recutare la adresa de e-mail resurse.umane@isuteleorman.ro, până pe data de 08.07.2022, ora 15.00 (inclusiv).

Mai multe informații, în anunțul complet postat pe site-ul unității – www.isuteleorman.ro, la rubrica Carieră sau accesând următorul link: http://www.isuteleorman.ro/index.php/despre-noi/cariera

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.