Social

ISJ Teleorman a suplimentat numărul locurilor în clasa pregătitoare

Monica DUMITRESCU

Potrivit planului de şcolarizare pentru anul şcolar 2017-2018, iniţial pentru clasa pregătitoare în unităţile de învăţământ din judeţ au fost aprobate în total 2561 de locuri. Ca urmare a solicitărilor venite din partea unor unităţi de învăţământ, care au primit mai multe cereri în prima etapă a înscrierilor, numărul locurilor a fost suplimentat cu 51.

Planul de şcolarizare actualizat la data de 16 martie 2017 a fost publicat pe site-ul ISJ Teleorman.

Prima etapă a înscrierilor în clasa pregătitoare pentru anul şcolar 2017-2018 s-a încheiat joi, 16 martie. Rezultatele primei etape a înscrierilor în clasa pregătitoare vor fi publicate în zilele de 22 şi 23 martie, atât în unităţile de învăţământ, cât şi pe site-urile acestora şi al inspectoratului şcolar judeţean. Vor fi publicate listele cu candidaţii înmatriculaţi, informaţii privind numărul locurilor libere şi lista copiilor neînscrişi după prima etapă. Dacă, după prima etapă, copiii nu sunt cuprinşi în nicio unitate de învăţământ, părinţii vor completa o nouă cerere de înscriere, repartizarea urmând să se facă pe locurile rămase disponibile după prima etapă.

Potrivit inspectorului şcolar general, prof. Valeria Gherghe, în prima etapă a înscrierilor în clasa pregătitoare, în Teleorman au fost depuse 2151 de cereri. În aceste condiţii, au mai rămas disponibile pentru etapa a doua 462 de locuri în clasa pregătitoare în şcolile din Teleorman.

A doua etapă de înscriere va avea loc în perioada 24 -30 martie, urmând ca rezultatele finale să fie afişate în data de 6 aprilie. Între 7 şi 13 aprilie, inspectoratul şcolar judeţean va soluţiona toate cazurile nerezolvate după finalizarea celei de-a doua etape de înscriere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.