Eveniment

ISJ Teleorman a scos la concurs 173 de posturi de conducere în unităţile de învăţământ

Monica DUMITRESCU

Pentru ocuparea posturilor de director şi director adjunct din toate unităţile de învăţământ preuniversitar va fi organizat concurs în luna octombrie a acestui an. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, în total, în Teleorman au fost scoase la concurs 173 de posturi, dintre care 142 sunt de directori şi numai 31 de director adjunct. Înscrierile la acest concurs au demarat marţi, 13 septembrie, şi se vor încheia pe 2 octombrie 2016. Dosarele candidaţilor se vor depune electronic. Procedura de înscriere electronică a candidaţilor pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, precum şi metodologia de concurs, bibliografia-cadru pentru concurs, fişele posturilor pentru director şi director-adjunct, lista funcţiilor vacante şi lista documentelor necesare înscrierii la concurs sunt disponibile pe site-ul oficial al ISJ Teleorman.

Proba scrisă va avea loc în data de 12 octombrie 2016, iar probele de interviu şi evaluare a curriculum-ului vitae se vor desfăşura în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie 2016 în locaţiile stabilite de inspectoratul şcolar.

Ultimul concurs pentru ocuparea funcţiilor de conducere în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat a fost organizat în 2008. De atunci şi până în prezent, directorii de şcoli au fost numiţi de ISJ, această procedură stârnind multe controverse.

2 Comments

  1. Duce-ti va cotizati la PSD, asa veti fi alesi!Foarta-i spahaga!!!Poate zboara si gay-ul de la Anastasecu!!

  2. Hai sa fim seriosi. Cunoastem traficul de influenta din Teleorman, doar nu suntem copii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.