Social

ISJ Teleorman a publicat lista cu beneficiarii gradaţiei de merit din acest an

Monica DUMITRESCU

108 dascăli şi personal didactic auxiliar vor primi gradaţie de merit începând cu 1 septembrie 2016. Lista cuprinzând personalul didactic nominalizat pentru acordarea gradaţiei de merit, începând cu anul şcolar 2016-2017 a fost publicată luni, 30 mai, pe site-ul oficial al ISJ Teleorman.

Anul acesta au depus dosare pentru obţinerea gradaţiei de merit, în total, 208 candidaţi, 166 reprezentând personal didactic de predare, restul de 42, personal didactic auxiliar.

Gradaţiile au fost acordate în ordinea descrescătoare a punctajelor pentru fiecare specializare.

Printre merituoşii din învăţământ de anul acesta se numără 10 educatoare, 12 învăţători, 68 de profesori şi 18 din rândul personalului didactic auxiliar: administratori financiari sau de patrimoniu, bilbliotecari, secretari.

Gradaţiile de merit reprezintă 25 la sută din valoarea salariului de bază şi vor fi acordate pe o perioadă efectivă de cinci ani.

La această dată, în învăţământul teleormănean sunt deja în plată 513 gradaţii de merit.

2 Comments

  1. Pedagogul

    Apropos de Saligny, Rosiori de Vede!!!Cum dreaqu sa dai gardatii de merit acolo, cand la bac, au promovabilitate ZERO la bacalaureat!!!!!Nimeni nu face nicio ora, numai panarame si pilosi, toti se ocupa cu chefuri, betii, angajarile acolo sunt doar pe pile, profesorii muncitori si seriosi, oameni care au avut candva functii de conducere si au performat in scoala teleormaneana sunt marginalizati si batjocoriti, documentele scolare sunt tinute la secret si modificate ulterior de conducerea scolii!!!!Alo ISJ, un control la Saligny, ar arata, Surprize-Surprize!

  2. Ana_Maria STOEAN

    Cum, VIERUL din SALIGNY, Guru BIVOLARU, nu este pe lista??????Vor plange seralistele!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.