Social

ISJ Teleorman a stabilit centrele de desfăşurare a concursului de titularizare în învăţământ

Monica DUMITRESCU

Concursul naţional pentru ocuparea posturilor vacante din învăţământul preuniversitar se va desfăşura anul acesta în data de 21 iulie. În Teleorman concursul va fi organizat la Alexandria, în trei centre: Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul”, Colegiul Naţional “Al. D. Ghica” şi Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare”. Lista cu disciplinele arondate fiecărui centru a fost publicată pe site-ul oficial al Inspectoratului Şcolar Judeţean. De asemenea, pe site-ul ISJ poate fi consultată şi lista finală cu posturile didactice/catedrele vacante rezervate titularizabile/netitularizabile pentru acest concurs.

Conform calendarului privind mobilitatea cadrelor didactice probele practice/orale şi inspecţiile speciale la clasă se vor desfăşura în perioada 26 mai – 27 iunie 2014. Proba scrisă se va organiza în data de 21 iulie 2014, iar rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor vor fi afişate pe 30 iulie 2014.

În baza acestor rezultate se va realiza repartizarea candidaţilor pe posturile vacante în mai multe etape. În prima etapă vor fi repartizaţi în şedinţă publică, la nivel de centru de concurs/unitate de învăţământ, a candidaţilor care au obţinut cel puţin media 7,00 la concursul din sesiunea 2014, conform art. 58 alin. (9) din Metodologie, în ordinea descrescătoare a mediilor, pe posturile didactice/catedrele vacante publicate în vederea angajării pe perioada nedeterminată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.