Politic

Își face Nițulescu fina subprefect?!

Din seria pretențiilor nefondate, Teodor Nițulescu, deocamdată simplu cetățean fără funcție ori calitate politică, însă cunoscut drept un sforar de primă mână, vrea să-și impunã fina pe unul dintre cele două posturi de subprefect. Este vorba despre Nicoleta Voicu, funcționar public în Prefectură, în jurul căreia s-au tot legat în ultima perioadă discuții cum că s-ar putea alege cu un post de subprefect.

Nu știm dacă o eventuală numire a acesteia în postul de subprefect de Teleorman va fi considerată drept un succes pentru PMP, din moment ce Teodor Nițulescu face drumuri din ce în ce mai dese la organizația județeană a partidului lui Băsescu.

Mai mult, PMP are deja o propunere clară pentru una dintre cele două funcții de subprefect, iar o posibilă numire poate fi făcută chiar astăzi, când pe ordinea de zi a ședinței de guvern sunt trecute și proiecte de hotărâri privind eliberări/numiri de prefecţi şi/sau subprefecţi.

Nicoleta Voicu, consilier juridic în cadrul Instituției Prefectului, a ocupat funcția de șef de cancelarie a prefectului de Teleorman, pentru o scurtă perioadă, în 2016, când pentru preluarea funcției fusese vehiculat chiar numele nașului său. În cele din urmă, la momentul respectiv, Teodor Nițulescu a considerat că este mult prea puțin pentru el să fie doar un simplu director de cancelarie pentru un prefect, oricare ar fi acesta.

One Comment

  1. Pai daca el este un simplu cetatean,fara functie ori calitate politica cum poate sa-si faca fina subprefect? Sa inteleg ca inca mai functioneaza fantomele unor fosti politicieni care le-a trecut glontul pe la ureche?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.