Eveniment

IPJ Teleorman a organizat Cupa Presei la Tir 2017

Monica DUMITRESCU

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman a organizat, miercuri, 22 martie 2017, o nouă ediţie a Cupei Presei la Tir. 11 jurnalişti din presa locală, reprezentând atât presa scrisă, cât şi posturile de televiziune, au răspuns invitaţiei poliţiştilor. Competiţia s-a desfăşurat pe două categorii, fete şi băieţi, probele de concurs fiind la tir cu pistolul şi tir-talere.

La proba de tir cu pistolul, jurnaliştii au fost instruiţi şi asistaţi de multipla campioană naţională Magdalena Dudeanu şi antrenorul sportiv Irina Luca, în timp ce proba de tir-talere a fost coordonată de o altă campioană naţională, Roxana Mikloş.

Cei mai buni trăgători s-au dovedit a fi reprezentanţii Media Sud TV, locul I, atât la fete, cât şi la băieţi, fiind ocupat de reprezentanţii acestui post de televiziune locală. Astfel, pe locul I fete s-a clasat Alina Zbengheci, iar locul I băieţi a fost adjudecat de Răzvan Meilă. Pe locul II s-au clasat Monica Dumitrescu – Gazeta de Teleorman şi Claudiu Dumitrache – Ziarul Mara, iar pe locul III, Monica Vasilescu – Liber în Teleorman şi Marian Ozunu – Media Sud TV. Diplomele au fost înmânate câştigătorilor de şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Valentin Dumitraşcu.

Totodată, acesta a oferit diplome de participare şi jurnaliştilor care nu au urcat pe podium, dar şi celor trei antrenori sportivi, pentru ajutorul dat în organizarea acestei competiţii.

Ziua Poliţiei Române se sărbătoreşte anual la 25 martie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.