Eveniment

IPJ TELEORMAN: O CUNOAȘTEȚI? AȚI VĂZUT-O? SUNAȚI LA 112!

IPJ Teleorman solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei tinere în vârstă de 19 de ani, reclamată ca fiind dispărută de pe raza comunei Nanov, județul Teleorman.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Judeţului Teleorman efectuează căutări în vederea depistării unei tinere în vârstă de 19 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Nanov, sat Nanov, județul Teleorman şi până în prezent nu a mai revenit.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Nanov au fost sesizați despre faptul că tânăra a plecat voluntar de la domiciliu din data de 24.06.2022.

În momentul plecării aceasta purta o rochie tip salopetă de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de adidași de culoare negru.

Semnalmente: înălțime aprox. 1,65 m, greutate 60 kg, fața ovală, ochi căprui, părul lung, drept.

Persoanele care pot furniza informaţii despre aceasta sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman la tel. 0247/407.164, 0247407166, 0247407006 – Biroul Urmăriţi, să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la telefonul de urgenţă – 112

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.