Eveniment

IPJ Teleorman: în minivacanța de Sfânta Maria au fost aplicate sancțiuni contravenționale de peste 135.000 de lei

În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman pe toată perioada minivacanței de Sfânta Maria, au fost constatate 55 de infracțiuni și au fost aplicate 387 de sancțiuni contravenționale, informează reprezentanții instituției. Totodată, au fost reținute 22 permise de conducere ale unor șoferi care nu au respectat regulile de circulație.

Potrivit IPJ Teleorman, în urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au constatat 55 de infracțiuni,  fiind prinse în flagrant delict șapte persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

Polițiștii au intervenit la peste 520 de evenimente, dintre care 490 sesizate prin apel la numărul unic de urgență 112, și au aplicat 387 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 60 la Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea aptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 300 la OUG 195/2002 și 27 la alte acte normative.

În urma acțiunilor desfășurate pentru prevenirea accidentelor rutiere și salvarea de vieți, dintre cele 300 de sancțiuni aplicate conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 185 au fost aplicate pentru depășirea limitei de viteză.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate de oamenii legii în perioada menționată se ridică la 135.695 de lei. De asemenea, au fost indisponibilizate bunuri în valoare de 1.000 lei.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 22 de permise de conducere, dintre care 10 pentru viteză și au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.