Eveniment

IPJ Teleorman / Îl cunoașteți? L-ați văzut? Sunați la 112!

Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat în vârstă de 50 de ani, reclamat ca fiind dispărut de pe raza satului Nicolae Bălcescu, comuna Călmățuiu.

Bărbatul, Niculae Adrian, în vârstă de 50 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său din satul Nicolae Bălcescu, comuna Călmățuiu, județul Teleorman, în ziua de 08.09.2023 și nu a mai revenit. Familia a sesizat dispariția la data de 11.09.2023, motivând că bărbatul nu este la primul gest de acest fel și că, de obicei, revine la domiciliu.

Bărbatul are următoarele semnalmente: – înălțime – 1,70 m, greutate aproximativ 100 kg, ochii căprui, fața rotundă, păr scurt și grizonant, corpolent, ten deschis, având ca semn particular o umflătură deasupra urechii stângi. În momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni scurți de trening, bleu, tricou cu mânecă scurtă, de culoare mov, și încălțat cu espadrile de culoare neagră. Persoana este cunoscută cu probleme de sănătate.

Persoanele care pot furniza informaţii despre aceasta sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman la tel. 0247/407.164, 0247407166, 0247407006  – Biroul Urmăriţi, să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă – 112.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.