Eveniment

IPJ Teleorman face, din nou, angajări din sursă externă – 45 de posturi scoase la concurs pentru teleormăneni

Poliția Română face din nou angajări din sursă externă și scoate la concurs 2.397 posturi de polițiști. Dintre cele 2.397 posturi, 2.303 sunt pentru încadrare directă de agenți în structurile de ordine publică, poliție rutieră, poliție transporturi și conductori câini. Posturi scose la concurs sunt și în Teleorman.

Potrivit IPJ Teleorman, la nivelul Inspectoratului județean se fac înscrieri pentru concursul de ocupare a posturilor vacante de agenţi de poliţie prin încadrare directă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, începând cu ziua de 3 octombrie, ora 08.00 şi până pe 7 octombrie, ora 16.00.

Pentru Teleorman, se scot la concurs 45 de posturi, din care 9 de agent de siguranţă şi patrulare în mediul urban, un post de agent de poliţie conductor de câine în mediul urban şi 35 de agent ajutor şef de post în mediul rural.

Totodată, în aceeaşi perioadă se fac înscrierile şi pentru reîncadrarea ca poliţişti a persoanelor cărora le-au încetat raporturile de serviciu în condiţii legale pentru ocuparea unui post de ofiţer şi a unui post de agent de poliţie.

Relaţii suplimentare, se pot găsi pe pagina de internet a IPJ Teleorman, tr.politiaromana.ro/posturi scoase la concurs  sau la sediul IPJ Teleorman situat în municipiul Alexandria, strada Ion Creangă, nr. 71-73 – Serviciul Resurse Umane. (C.P.)

2 Comments

  1. offf …alte spagi , alte pile , alte relatii …ca de , nicaieri nu e ca la stat! …cei care va stiti oameni de rand , nu mai bateti drumul degeaba …ca pe la noi cam asa e , doar n-o fi la voi altfel !?!

  2. Pai de 45 are ma nevoie teleormanu asta ???? Si aia din familia actualilor..ca na ..asa e la noi ..Russsine

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.