Eveniment

IPJ Teleorman: Dosar penal pentru lipsire de libertate și loviri sau alte violențe pentru patru persoane din Brânceni

Miercuri, 03.08.2022, prin SNUAU 112, polițiștii teleormăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un tânar ar fi fost ținut împotriva voinței sale într-un imobil din localitatea Brânceni și asupra căruia s-au exercitat acte de violență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Alexandria care a constatat faptul că persoana respectivă, cu domiciliul în orașul Drăgășani, jud. Vâlcea, ar fi cunoscut pe o rețea de socializare o persoană de sex feminin din comuna Brânceni.

De asemenea, în baza informațiilor obținute, a reșit faptul că, cel în cauză ar fi fost luat cu forța și urcat într-o autoutilitară dupa care a fost dus într-o locuință din localitatea Brânceni.

În urma activităţilor desfășurate au fost identificate 4 persoane, toate din comuna Brânceni, jud. Teleorman care au fost conduse la sediul Poliției, pentru audieri.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe.

Polițiștii efectuează cercetări pentru clarificarea întregii situații de fapt și formularea de propuneri către Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.