Eveniment

IPJ Teleorman angajează șefi de post. Recrutarea se face din sursă internă

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman organizează concurs pentru ocuparea posturilor de şef post I în 11 comune din Teleorman, din sursă internă. Pentru ocuparea funcţiei de șef post I la Posturile de Poliţie din comunale Băbăiţa, Bogdana, Bragadiru, Buzescu, Călineşti, Gălăteni, Liţa, Piatra, Plopii Slăviteşti, Sfinţeşti şi Slobozia Mândra, candidaţii trebuie să fie agenţi de poliţie, cu diplomă de bacalaureat şi să îndeplinească o serie de condiții minimale. Concursul va avea loc la data de 22.09.2016, începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, iar proba de concurs va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio și/sau video.

Evaluarea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Nota de promovare este minim 7,00, candidatul fiind declarat “admis” în ordinea descrescătoare a notelor obținute la interviul structurat pe subiecte profesionale.

În situaţia în care, la concursul pentru ocuparea unui post de conducere vacant, mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat “admis” candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.

În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat “admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Poliţistul nemulţumit de rezultatul obţinut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestaţie, o singură dată, în termen de 24 de ore de la afişare. Eventualele contestaţii se depun în 24 de ore după afişare, la secretariatul Serviciului Resurse Umane din I.P.J. Teleorman și se soluţionează în data de 27.09.2016 de către comisia constituită în acest scop. Candidaţii pot contesta numai notele la propriul interviu. Nota acordată după soluţionarea contestaţiei la interviul structurat pe subiecte profesionale este definitivă. Rezultatele la contestaţii, precum și rezultatele finale se comunică candidaţilor prin afişare la sediul unităţii. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.