Eveniment

Ioan Niculae cere eliberarea condiţionată în schimbul celor două cărţi scrise în penitenciar

ioan_niculaeLiteratura din închisoare a devenit deja o modă printre deţinuţii cu notorietate, astfel că mai multe nume celebre s-au dedicat scisului pentru a-şi scurta perioada petrecută în spatele gratiilor. În acest sens, după condamnări, numele celebre din sport sau politică s-au transformat şi în autori ai mai multor cărţi, scopul fiind acela de a beneficia de o scădere a pedepsei.

Aflat în spatele gratiilor de patru luni, Ioan Niculae, cel mai bogat român, a intrat în rândul scriitorilor de după gratii şi cere eliberarea condiţionată, aducând în sprijinul solicitării sale faptul că a scris două cărţi în penitenciar.

În prezent, Ioan Niculae este încarcerat la Găeşti, unde are de ispăşit o condamnare de doi ani şi jumătate de închisoare, pentru că a finanţat ilegal campania electorală a lui Mircea Geoană.

În ce priveşte solicitarea sa de eliberare condiţionată, comisia din cadrul penitenciarului a aprobat-o, deşi milionarul ar fi trebuit să stea în spatele gratiilor cel puţin 10 luni pentru a ieşi înainte de termen, având în vedere că are peste 60 de ani.

Cererea milionarului Niculae va fi analizată de magistraţii de la Judecătoria Găeşti. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Cultura romaneasca va avea mai mult de castigat daca acest jupan ar sta si mai mlt in puscarie: la fiecare 2 luni cate o carte.
    Sper sa le citesc si eu pe urmatoarele . La mai multe(i) ani de detentie!!!!!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.