Sport

Întrebarea săptămânii – Câştigă FCM Alexandria vreun joc pe teren propriu?

fcm 2După 19 etape disputate în Liga a 3-a, seria a 3-a, lupta pentru primul loc s-a ascuţit, iar acest lucru vine să complice într-o oarecare măsură situaţia de la retrogradare. Ultimele două clasate, FCM Alexandria şi Concordia II Chiajna, ambele cu 11 puncte şi (-16) la adevăr, mai au şanse doar matematice pentru evitarea retrogradării. În ce priveşte pe alexăndreni, aceştia se află într-o situaţie destul de delicată, deoarece programul jocurilor, dar şi ghinionul de până acum, au dus echipa în situaţie critică, de unde se poate salva doar printr-o minune. Adică, trebuie să câştige cam toate jocurile rămase de disputat, sau să spere că se vor retrage suficient de multe echipe încât să nu se completeze Liga a 3-a în sezonul viitor, astfel încât să rămână locuri vacante la acest eşalon.

Cert este că, la momentul actual, FCM Alexandria are nevoie de o politică foarte clară, cu privire la ce se vrea de acum încolo. Bugetul alocat de municipalitate, lotul şi stafful echipei, toate acestea sunt lucruri care ar trebui să fie în favoarea, nu în defavoarea echipei şi a rezultatelor sale. Că se vede că lucrurile stau altfel, este clar, dar de ce nu câştigă echipa, măcar pe teren propriu, se întreabă toată lumea. Adică, din toate jocurile de până acum, din acest sezon, FCM Alexandria n-a câştigat nici un meci pe stadionul Municipal!

Ce va fi de acum încolo, rămâne de văzut, dar dacă alexăndrenii, pregătiţi de Sorin Albeanu, nu vor încerca măcar să schimbe impresia pe final de sezon, lucrurile pot deveni şi mai complicate decât sunt în prezent. (B.Pană)

One Comment

  1. Oare urmareste cineva exact ce se intampla la echipa asta, in vestiar si in lot? Chiar isi asuma cineva actuala stare de fapt, una care sta pe un butoi de pulbere? In asa conditii, nici rezultate se pot obtine. Curatenie si un proiect serios tre la FCM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.